Kā Fix Facebook nevar augšupielādēt fotogrāfijas iOS 6 - Raksti

Kā Fix Facebook nevar augšupielādēt fotogrāfijas iOS 6

Pēc jaunākās programmatūras atjaunināšanas daži iPhone lietotāji nevar augšupielādēt fotoattēlus pakalpojumā Facebook, saskaroties ar bloķēšanas ekrānu, kurā teikts: “Šī lietotne nevar piekļūt jūsu fotoattēliem un videoklipiem.”

Lietotāji, kas iOS 6 programmā Facebook lietojumprogrammā redz šo ziņojumu, nevarēs augšupielādēt fotoattēlus Facebook no Facebook lietotnes, lai gan jaunā Facebook integrācija joprojām ļauj lietotājiem ievietot fotoattēlus no fotoattēlu lietotnes.

Šajā rokasgrāmatā lietotājiem tiks parādīts, kā koriģēt Facebook, nevar augšupielādēt fotoattēlu kļūdu, lai lietotāji varētu augšupielādēt fotoattēlus no sava kameras saraksta uz Facebook.



Facebook nebūs augšupielādējis fotoattēlus, parādot bloķēšanas ikonu ekrānā pēc iPhone atjaunināšanas.

Problēma ir tā, ka daži lietotāji var kļūdaini liegt piekļuvi Facebook kamerai, kad tā jautā pirmo reizi. Jaunie iOS 6 konfidencialitātes iestatījumi liedz lietotnēm piekļūt fotoattēliem un kontaktiem bez skaidras atļaujas. Ja lietotājs stāsta, ka Facebook nepiekļūst kameras rullim, viņi redzēs iepriekš redzamo Facebook fotoattēlu augšupielādes bloķēšanas ekrānu.

Kā iespējot Facebook fotoattēlu augšupielādes iOS 6

Ja Facebook lietotne nepildīs fotoattēlus no kameras ruļļa, aizveriet lietotni un dodieties uz iestatījumiem, lai novērstu problēmu. Jaunā IOS 6 konfidencialitātes iestatījumu izvēlne ļauj lietotājiem kontrolēt, kādas lietotnes var piekļūt fotoattēliem un vairāk. Mēs ieslēgsim Facebook piekļuvi kameras rullim.Šie paši norādījumi var ļaut lietotnēm piekļūt fotoattēliem un citai informācijai, ja lietotne saka, ka nevar piekļūt fotoattēliem vai kontaktiem, un norāda lietotāju uz konfidencialitātes iestatījumiem.

Atvērt Iestatījumi.



Atveriet iPhone konfidencialitātes iestatījumus.

Pieskarieties Privātums ekrāna apakšdaļā dažiem lietotājiem var būt nepieciešams ritināt uz leju, lai skatītu izvēlni Konfidencialitāte.



Atveriet fotoattēlu konfidencialitātes iestatījumus.

Pieskarieties Fotogrāfijas.

Atrodi Facebook lietojumprogrammu lietojumprogrammu sarakstā un pārvietojiet to uz Ieslēgts.



Slidiniet Facebook piekļuvi uz On.

Daži lietotāji šeit redzēs vairākas lietotnes, neuztraucieties, ja šajā ekrānā nav citu lietotņu.

Pēc piekļuves ieslēgšanas pārbaudiet, vai Facebook var augšupielādēt fotoattēlus. Ja lietojumprogramma uzved, ļaujiet piekļūt kameras rullim, bet tai vajadzētu būt labi, lai to neprasītu.

Lietotāji redzēs līdzīgus norādījumus, lietojot lietotnes, kas piekļūst atrašanās vietai, fotoattēliem un kontaktiem iOS 6. Tas ir daļa no Apple jaunā plāna, kas ļauj lietotājiem labāk kontrolēt savu informāciju. Ja fotoattēlu lietojumprogramma vai sociālā tīkla lietotne pieprasa atļauju piekļūt iPhone fotoattēliem, lielākā daļa lietotāju vēlēsies teikt „jā”.

Ja spēle prasa piekļūt kontaktpersonām vai citai informācijai, labāka atbilde varētu būt nē. Dažas lietotnes var mēģināt piekļūt kontaktpersonām vai atrašanās vietai, lai lielākā daļa lietotāju nevēlētos. Ja lietotne pieprasa atļauju piekļūt kontaktiem, fotoattēliem vai atrašanās vietas apstādināšanai, vaicājiet, vai tai tiešām ir nepieciešama piekļuve šai informācijai.