Kā izdzēst savu galaktikas piezīmi 8 Pārlūkprogrammas vēsture - Raksti

Kā izdzēst savu galaktikas piezīmi 8 Pārlūkprogrammas vēsture

Šajā rokasgrāmatā mēs parādīsim, kā ātri izdzēst savu Galaxy 8. piezīmi. Neatkarīgi no tā, vai jūs mēģināt atbrīvoties no nesenās interneta darbības vai vēlaties paslēpt pierādījumus par pirkumiem brīvdienās vai dzimšanas dienā, šeit ir norādīts.

Mūsu viedtālruņiem ir daudz drošības pasākumu, taču tas ir vēl viens solis, lai saglabātu jūsu informāciju. Mēs izdzēsīsim jūsu interneta darbību, notīrīsim kešatmiņu, sīkfailus, veidlapu datus un pat automātiski aizpildīsim paroles.

Lasīt: 15 Kopējā galaktikas piezīme 8 Problēmas un to novēršana

Ja vien jūs pārlūkojat ar privātu pārlūkprogrammu, gandrīz visi Google meklēšanas vai vietnes apmeklējumi tiek saglabāti un atcerēti. Un, lai gan lielākoties tas ir labi, daži vēlēsies, lai tiktu atklātas privātās dzīves neaizskaramība. Mums visiem ir iemesli, un šeit ir, kā sākt.



Pirms sākam, ir vērts atzīmēt, ka daudziem Android viedtālruņiem ir vairāk nekā viena pārlūkprogramma. Izmantojot Galaxy 8. piezīmi, jums ir Samsung lietojumprogramma “Internet”, vai arī jūs varat izmantot Google Chrome. Mēs abus tos aplūkosim tālāk sniegtajos norādījumos.

Kā izdzēst savu galaktikas piezīmi 8 Pārlūkprogrammas vēsture

Daudzi Android lietotāji, iespējams, lejupielādē Google Chrome, kad viņi pirmo reizi saņem ierīci. Tomēr miljoniem Samsung Galaxy īpašnieku izmanto Samsung interneta lietotni. Sākīsim ar to pārlūkprogrammas vēstures notīrīšanu, pēc tam turpiniet lasīt Google Chrome.

Instrukcijas

  • Atvērt Samsung ir Internets tīmekļa pārlūka lietojumprogramma
  • Pieskarieties 3 punktu izvēlnes poga augšējā labajā stūrī
  • Klikšķiniet uz Iestatījumi
  • Ritiniet uz leju un izvēlieties Privātums



  • Privātuma sadaļā pieskarieties Dzēst personas datus
  • Izvēlieties, ko vēlaties dzēst no saglabāto informāciju
  • Atlasiet visu, kas ir piemērojams, un nospiediet lielo Dzēst pogu



Pēc noklusējuma Samsung interneta lietotne uzreiz dzēsīs visu jūsu tīmekļa pārlūkošanas vēsturi, kešatmiņu, sīkfailus un vietnes datus. Tas neizdzēsīs visus pieteikšanās datus Amazon vai Netflix un citām vietnēm, ko apmeklējat, un tas neizdzēsīs jūsu paroles.

Ja vēlaties arī izdzēst tos, vienkārši atlasiet tos iepriekš minētajā uznirstošajā logā, pēc tam vēlreiz nospiediet pogu Dzēst. Paturiet prātā, ka tas viss iztīra. Katra vietne, kuru apmeklējat, jūsu vietņu pieteikšanās informācija un viss. Tagad pieteikšanās dati un paroles ir aizgājušas, līdz jūs tos atkal ievietojat, un ļaujiet pārlūkprogrammai tos saglabāt. Ja nevēlaties zaudēt veidlapas datus un paroles, atstājiet tās nekontrolētas.

Notīrīt pārlūkošanas vēsturi pakalpojumā Google Chrome

Tālāk mēs izskaidrosim to pašu procesu pārlūkprogrammai Google Chrome. Jāatzīmē, ka Google sniedz lietotājiem daudz lielāku kontroli pār pārlūkošanas vēsturi, tostarp to, ko jūs darāt vai neizdzēšat. Jūs varat izdzēst vēsturi vienu stundu, 24 stundas vai līdz laika beigām. Tādā veidā tas neizskatās, ka mēģināt kaut ko slēpt vai noņemt vēsturi.

Instrukcijas

  • Atvērt the Google Chrome pārlūks
  • Pieskarieties 3 punktu izvēlnes poga augšējā labajā stūrī un izvēlieties Vēsture
  • Atlasiet miskaste lai izdzēstu pārlūkošanas vēsturi pa vienam
  • Vai arī pieskarieties Dzēst pārlūkošanas datus lai iegūtu vairāk iespēju



No šejienes Google parāda galvenos elementus, kurus lielākā daļa lietotāju vēlēsies dzēst. Turklāt, lai iegūtu lielāku kontroli pār visu, varat noklikšķināt uz Advanced. Kā jūs varat redzēt mūsu attēlā, Google ļauj izvēlēties no 1 stundas līdz pat laika beigām. Pilnīga kontrole pār to, cik daudz informācijas tiek izdzēsta.

  • Izvēlieties cik daudz vēstures no nolaižamā saraksta, kuru vēlaties dzēst
  • Krāns Izdzēst datus ekrāna apakšdaļā



Tas ir, un mēs visi esam darījuši arī Google Chrome. Ja neesat mainījis laika periodu, Google noņem tikai pēdējo stundu pārlūkošanas vēsturi. Tāpēc pārliecinieties, ka esat izvēlējies, cik tālu vēlaties dzēst.

Mums patīk Google Chrome iespējas. Precīzāk, spēja izdzēst katru rezultātu vai tīmekļa vietni apmeklē vienu reizi, pirms veicat masu dzēšanu atbilstoši iepriekš minētajām instrukcijām. Izvēlieties, kāda metode vislabāk atbilst jums, un tā. Tādā veidā jūs varat izdzēst visu, ko vēlaties atbrīvoties, nepadarot to acīmredzamu.

Noslēgumā visām pārlūkprogrammām ir privāts vai „inkognito režīms”, kas nesaglabā jūsu pārlūkošanas vēsturi vai neko citu. Atveriet Google Chrome un atlasiet, lai atvērtu jaunu inkognito cilni, lai sākumā novērstu šo problēmu. Kamēr atrodaties šeit, uzziniet, kā nomainīt un lejupielādēt fontus 8 Galaxy piezīmē.