Kā bloķēt tīmekļa vietnes Facebook - Raksti

Kā bloķēt tīmekļa vietnes Facebook

Ja jūs nevarat ieraudzīt citu BuzzFeed ziņu par Facebook, tīmekļa vietne piedāvā jaunu rīku, lai bloķētu Facebook ziņu plūsmu vietnes ar dažiem klikšķiem.

Jebkurš Facebook lietotājs jums pateiks, ka ir vismaz viens draugs, kurš pastāvīgi publicē saites uz to pašu politisko tīmekļa vietni, pa kreisi vai pa labi, ka neviens cits nevēlas redzēt un nokļūt sarunā, kas novedīs pie ne tikai vilšanās.



Tagad varat paslēpt rakstus par Facebook.

Ja jūs vēlaties iztīrīt savu Facebook ziņu plūsmu un glabāt rakstus no konkrētas tīmekļa vietnes no jūsu barības, jūs varat to izdarīt. Tas nav ideāls risinājums, jo dažas ziņas neparādīs opciju Paslēpt visu, un atkarībā no tā, kā lietotājs kopīgo saiti, tas joprojām var izlaist, bet šeit ir, kā tīrīt jūsu Facebook ziņu plūsmu.

Kā bloķēt tīmekļa vietnes no Facebook

Iespējams, viena no skaistākajām vietām par Hide all no opcijas Facebook ir tā, ka tā darbojas Facebook lietotnē iPhone un Android, kā arī tīmekļa vietnē. Ņemot vērā, cik daudz laika daudzi lietotāji tērē Facebook savā tālrunī, tas ir lieliski redzēt.

Pārlūkojot Facebook ziņu plūsmu, ja redzat ziņu no tīmekļa vietnes, kuru nevēlaties redzēt, varat pieskarties, lai paslēptu visu no šīs tīmekļa vietnes.

Pieskarieties mazajai bultiņai, kas atrodas pa labi augšējā labajā stūrī. Tas atrodas vienā vietā uz iPhone, Android un tīmeklī.



Pieskarieties vai noklikšķiniet šeit, lai sāktu darbu.

Ja Facebook konstatē, ka vietne, kas izmantota ziņojumā, būs iespēja “Slēpt visu no vietnes nosaukuma”.



Lai sāktu darbu, pieskarieties Hide all.

Ja jautājat, vai esat pārliecināts, ka vēlaties slēpt ziņas no vietnes nosaukuma, noklikšķiniet vai pieskarieties slēpt.



Noklikšķiniet vai piesitiet slēpt, lai pabeigtu procesu.

Varat noklikšķināt uz atsaukt, lai nekavējoties mainītu bloku, un Facebook arī jautās, kāpēc nevēlaties redzēt rakstus no šīs tīmekļa vietnes. Lietotāji var pateikt Facebook, ja tas ir kaitinoši vai nav interesanti, ka tam nevajadzētu būt Facebook vai ka tas ir surogātpasts. Pēc sākotnējā bloķēšanas nav skaidrs, kur lietotāji var atbloķēt vietni no Facebook ziņu plūsmas.

Šķiet, ka tas nedarbojas, ja kāds koplieto statusu no citas personas vai no lapas. Lai bloķētu šos lietotājus, viņiem būs jāizlaiž indivīds, izmantojot to pašu nolaižamo. Tas nelabvēlīgi neietekmē personu, bet tas visus savus atjauninājumus saglabās jūsu ziņu plūsmā. Būtu labi redzēt arī iespēju bloķēt kopīgās saites šeit.